Ogródek grilowy


Ważnym elementem udanej imprezy oprócz dobrej kuchni jest często odpoczynek na świeżym powietrzu. Hotel Restauracja Delicjusz oferuje przestronne tereny otoczone pięknym lasem, umożliwiające zorganizowanie rozmaitych imprez integracyjnych, pikników firmowych, imprez sportowych lub koncertów dla nawet kilkutysięcznej publiczności. 

Hotel dysponuje również pięknym, zbudowanym z drewna i zadaszonym strzechą ogrodem grillowym. Przy biesiadnych stołach bawić może się jednocześnie kilkaset osób.

Nasi goście bardzo cenią sobie biesiady staropolskie połączone z pieczeniem prosiaka lub barana, podaniem tradycyjnego staropolskiego żurku lub grochówki oraz pieczonych ziemniaków i bigosu. Nasza szeroka oferta dań grillowych spełni oczekiwania wszystkich smakoszy. Proponujemy również pasztety z dzika, tradycyjnie wędzone przez nas kiełbasy i szynki, salceson czarny i biały oraz pieczoną kaszankę lub bułczankę z kapustą i grzybami.

Do staropolskich specjałów podajemy rozgrzewające piwo z miodem, wino lub miód pitny z korzennymi przyprawami. Atmosferę biesiady można podkreślić muzyką zespołu, proponując tańce lub śpiewy przy ognisku.

Dla amatorów sportów ekstremalnych możemy udostępnić urozmaicone tereny piaszczyste, które idealnie nadają się np. pod szaleńczą jazdę quadami. Istnieje możliwość zorganizowania drużynowych lub indywidualnych turniejów strzeleckich oraz zawodów paintball’owych.

W zakresie kompleksowej organizacji imprezy współpracujemy z wieloma agencjami eventowymi. Wykorzystując ich pomoc dbamy, aby klient czuł się w pełni zadowolony z wyboru naszego obiektu.

Ogród grillowy

Na terenie ogrodu hotelowego posiadamy zamknięty i zadaszony teren, idealny na organizację biesiad i pikników grillowych. Znajdują się tam wiaty grillowe, pod którymi możemy ugościć ponad 300 osób, gwarantując im stałe zadaszenie w razie niepogody.

W jednym miejscu można zorganizować biesiadę grillową, którą można wzbogacić o dodatkowe atrakcje towarzyszące na sąsiadującym kilkusetmetrowym utwardzonym kostką terenie oraz kilkusetmetrowym pasem zieleni.

Standardem stały się organizowane biesiady staropolskie połączone z pieczeniem prosiaka, podaniem tradycyjnego staropolskiego żurku lub grochówki oraz pieczonych ziemniaków i bigosu. Bardzo rozbudowane menu spełni oczekiwania wszystkich amatorów dań z grilla.

Dla największych smakoszy proponujemy pasztety z dzika, wędzone przez nas, w sposób tradycyjny, kiełbasy i szynki, degustację salcesonu czarnego i białego oraz pieczonej kaszanki lub bułczanki z kapustą i grzybami. 

Atmosferę zabawy może podkreślić zespół muzyczny proponując tańce lub śpiewy przy ognisku.

Kontakt: Sebastian Grosy
Kom. +48 570 507 700
E-mail: s.grosy@delicjusz.pl